Nel Punt
Milou Hermus Het boek geeft een overzicht van haar werk vanaf 1977, ingedeeld in drie periodes: 'n Andere tijd, Lyrisch abstract en Tijdgenoten. Aan elke periode gaat een foto-spread vooraf dat een tijdsbeeld geeft van zo'n periode.
Nel Punt
Ton Blommerde, beeldend kunstenaar (1946-2005), werkte vooral in de beslotenheid van zijn atelier. Nu 13 jaar na zijn dood is dit boek, 128 pag., verschenen met achterin een compleet oeuvre overzicht.
Nel Punt
Hilde Foks, Wat ik met mij mee draag boek over de creatieve ontwikkeling van Hilde van 2007-2017.
Nel Punt
Dierbaar Cherished is het boek over 40 jaar Galerie Ra. Paul Derrez beschrijft de geschiedenis en vertelt over context, opzet, organisatie en praktijk van zijn galerie.
Nel Punt
A Passion for the Arctic voor Het Rijksmuseum Volkenkunde beschrijft de privé collectie van Inuit en Chukchi kunst en handwerk, die geschonken is aan het museum.
Nel Punt
Paul Derrez, Maker geeft een vrijwel compleet overzicht van Pauls werk van de laatste veertig jaar.
Nel Punt
Hollandse Heren, een portrettengalerij geschilderd door Milou Hermus en vastgelegd in een leporello.
Nel Punt
Tattoo traditions of native North America, behandelt de vele facetten van oude en hedendaagse uitdrukkingen van identiteit.
Nel Punt
Sylvia Blickman, Kruisbestuiving, een subtiele collectie sieraden, als eerbetoon aan Sylvia’s vader Floris.
Nel Punt
Gevonden voorwerpen van beeldend kunstenaar Henri de Haas gaat over de dingen, gevonden en teruggevonden, vanaf 1956.
Nel Punt
Radiant, 30 jaar Ra, beschrijft de geschiedenis van de galerie en toont werk van zestig kunstenaars. Op de spread van een kunstenaar staat altijd links een ouder sieraad en op de rechter pagina een recent.
Nel Punt
Amphitrite keerde (hersteld en opgeknapt) terug op het KNSM-eiland. In mei 2009 werd ze voor de derde keer onthuld. Het boek is een verslag van alle omzwervingen.
Nel Punt
Tattoos of the floating world vertelt over de kunst van de Japanse tattoo in de context van ukiyo-e, de parallellen tussen de houtblokprinten en de tattoo.
Nel Punt
Diverse brochures voor Gijs Bakker. Mijn ontwerp voor het zegelvel gebruikt Gijs Bakker nog steeds voor de home pagina van zijn website.